Aktualitások Cégünkről Referenciáink Rólunk írták Közzététel Kapcsolat

Kommunális hulladékgyűjtés

A Multiszint Kft. a vezetője annak a konzorciumnak, amely az FKF Zrt alvállalkozójaként újabb 4 évre elnyerte Budapest területén a települési szilárd hulladék gyûjtésére, szállítására kiírt pályázatot.

A Multiszint Kft. a fõvárosban ugyanúgy KÖZSZOLGÁLTATÁS ELLÁTÁSÁRA JOGOSULT szolgáltató, mint a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt..

Budapesten, és a környezõ településeken vállaljuk üzletházak, irodaházak, telephelyek üzemeltetése, valamint bármilyen ipari tevékenység kapcsán képzõdõ települési szilárd hulladék (a köznyelvben kommunális hulladék) - a legszigorúbb EU-s normáknak megfelelõ - elszállítását és ártalommentes elhelyezését.

Vállaljuk továbbá megrendelõinknél keletkezett szelektíven gyûjtött hulladékok elszállítását újrahasznosítás céljából. A hulladék gyûjtésére díjmentesen biztosítjuk az alábbi gyûjtõedényeket, kérjük jelezze igényét:


110 literes


240 literes


1100 literes fém
hulladékgyűjtő konténer


1100 literes műanyag
hulladékgyűjtő konténer


6-8-10 m3-es nyitott
és zárt konténerek

A szabványos gyűjtõedényzetben összegyûjtött hulladékokat korszerû tömörítõs célgépeinkkel vagy szükség szerint konténerszállító jármûveinkkel szállítjuk el.


Tömörítõs célgép


Konténerszállító tgk.

A környezetvédelmi elõírások és rendelkezések szigorú betartása kiemelkedõ szerepet játszik tevékenységünk minden területén. Az elszállított hulladék ártalmatlanítása szakhatósági engedélyekkel rendelkezõ létesítményekben történik. Ilyen a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelõ Központ, valamint a rákospalotai Hulladékhasznosító Mû.

Szakhatósági Engedélyeink: