Aktualitások Cégünkről Referenciáink Rólunk írták Közzététel Kapcsolat

Gépi földmunka

Felkészült szakembereinknek és korszerű gépparkunknak köszönhetően - a lakossági megrendelések teljesítése mellett - nagyobb volumenű beruházások esetében is minden esetben minőségi munkát végzünk:

Miért fontos a szakhatósági engedély megléte?

A beruházás során az elszállított hulladékról igazolás szükséges, hogy azt megfelelő módon helyezték el, megfelelően ártalmatlanították. Több Ügyfelünknél merült fel a probléma, hogy a „kedvező” ajánlatot követően a kiválasztott cég, mivel nem rendelkezett megfelelő engedéllyel, nem tudta igazolni a szakszerű elszállítás tényét.

A Multiszint Kft. birtokában van minden olyan engedélynek, mely ezen feladatok szakszerű elvégzéséhez szükséges. Az építőiparban és hulladékszállítás területén eltöltött tizenöt évben folyamatosan figyeltük a jogszabályváltozásokat, hogy Ügyfeleinket ne érhesse kellemetlen meglepetés. 2003. január 1-jétől a hulladék termelők csak szakhatósági engedéllyel rendelkező vállalkozást bízhatnak meg a hulladékok elszállítására, ártalmatlanítására, ellenkező esetben az építésügyi szakhatóság előbb az építési majd később a használatbavételi engedély kiadását tagadja meg.

Folyamatosan megújuló gép- és eszközparkunknak köszönhetően gyors és hatékony munkavégzést garantálunk!

Ha meggyőztük szakértelmünkről, kérjen ajánlatot most!