aktualitások kapcsolat referenciáink rólunk írták cégünkről közzététel

Cégünkről

A Multiszint Kft. 1995. évben alakult. Vállalkozásunk megalakulása óta folytatja tevékenységét a hulladékszállítás területén. Az építkezésen keletkező szilárd hulladékok gyűjtését és szállítását teljeskörűen tudjuk vállalni. Megrendelőink egy része építőipari vállalkozások, valamint olyan telephelyek tulajdonosai, vagy üzemeltetői, akiknek tevékenysége során települési szilárd hulladéka keletkezik. Megrendelőink körét működésünk során folyamatosan bővítettük és ma már évente több mint 100.000 m3 hulladék elszállítását végezzük.

Társaságunk az 1998. szeptember 1-jén érvénybe léptetett Fővárosi Önkormányzat rendelet alapján sikeres pályázat útján Budapesten a közszolgáltatás keretein belül végzi a települési szilárd hulladékok gyűjtését és szállítását. Begyűjtést és szállítást végző gépkocsi állományunkat évről-évre korszerűsítjük és ma már elmondhatjuk, hogy vállalkozásunk a legkorszerűbb hulladékgyűjtési és szállítási rendszereket alkalmazza.

Az építőiparban szerzett tapasztalataink és kapcsolataink révén a hulladékszállítás mellett ma már épületbontási munkálatokat, gépi földmunkákat is vállalunk. Célunk, hogy a megnövekedett tehergépjármű állományunkkal mindig a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani Partnerink részére. Építkezéseinken tudásunkkal illetve szakmai tapasztalatainkkal segítjük Megrendelőink munkáját. Megrendelőink számára többméretű konténerek tudunk biztosítani, melyek mozgatását a megrendeléstől számított 24 órán belül teljesítjük Ügyfeleink részére. Az elszállított hulladékokat a megfelelő engedéllyel rendelkező átvevőhöz vagy hulladék hasznosítóhoz szállítjuk el.

Legújabb szolgáltatásaink közé tartozik a Multiliftes, illetve Útkarbantartó önfelszedő gépjárművünk. Multiliftes gépjárművünk az ipari parkokban lévő nagy konténerek mozgatására alkalmas, melyeket Partnereinktől a célállomásig szállítunk. Gépjárművünk rendelkezik pótkocsis szerelvénnyel, mellyel Partnereink részére kedvezőbb díjszabás által tudjuk szállítani az edényeket. Megrendelőink Multiliftes szállításait az ország bármely pontjára tudjuk vállalni.

Az építőiparban szerzett tapasztalataink és kapcsolataink révén a hulladékszállítás mellett ma már épületbontási munkálatokat, gépi földmunkát is vállalunk. Saját javító műhelyünk biztosítja az eszközök gyors és szakszerű karbantartását. Célgépeink közúton történő meghibásodása esetén szervíz gépkocsinkkal és megfelelően képzett szakembereinkkel azonnal megkezdjük a helyszínen rekedt járműveink mentését. Hulladéktároló edényeink meghibásodása, sérülése esetén Partnereinknek 24 órán belül csere hulladékgyűjtő edényt biztosítunk.

Legújabb üzletágunk a nemzetközi árufuvarozás. Ennek keretében vállaljuk bármilyen áru gyors, pontos megbízható, költséghatékony szállítását az EU tagországok bármelyikéből bármelyikébe.Vállalkozásunk tagja Európa három piacvezető logisztikai és fuvarszervezési rendszerének. E szervezetek Európa-szerte több mint évi 120 millió tonna árut mozgatnak közúton...

Gyakorlott kollégáink tartják a kapcsolatot Megrendelőinkkel és Partnereinkkel. Biztosítják szolgáltatásunk magas színvonalának fenntartását, valamint továbbfejlesztését. Ügyfélszolgálati rendszerünk lehetővé teszi Partnereink felé a napra kész információ nyújtását szolgáltatásunk minden területén. Számítógépes nyilvántartási és ügyviteli rendszerünk garancia ügyfeleink változó igényeinek rugalmas és megbízható kiszolgálására. Gépjárműveink és diszpécser irodánk között GPS alapú, online rendszerű járműkövetési és irányítási rendszer működik, mely nagyban segíti a járművek optimális kapacitás kihasználtságát, valamint lehetővé teszi a folyamatos kapcsolattartást és információ cserét.

2003. évben tevékenységeink kapcsán bevezettük az ISO 9001-14001 integrált minőségbiztosítási és környeztirányítási rendszert. Elmondhatjuk, hogy társaságunk a nemzetközi akkreditálással rendelkező DEKRA Certification Services által tanusított minőségbiztosítási rendszer szigorú előírásainak betartásával működik.