Aktualitások Cégünkről Referenciáink Rólunk írták Közzététel Kapcsolat

Cégünkről

A Multiszint Kft. 1995. évben alakult. Vállalkozásunk megalakulása óta folytatja tevékenységét a hulladékszállítás területén. Az építkezésen keletkező szilárd hulladékok gyűjtését és szállítását teljeskörűen tudjuk vállalni. Megrendelőink egy része építőipari vállalkozások, valamint olyan telephelyek tulajdonosai, vagy üzemeltetői, akiknek tevékenysége során települési szilárd hulladéka keletkezik. Megrendelőink körét működésünk során folyamatosan bővítettük és ma már évente több mint 100.000 m3 hulladék elszállítását végezzük.

Társaságunk az 1998. szeptember 1-jén érvénybe léptetett Fővárosi Önkormányzat rendelet alapján sikeres pályázat útján Budapesten a közszolgáltatás keretein belül végzi a települési szilárd hulladékok gyűjtését és szállítását. Begyűjtést és szállítást végző gépkocsi állományunkat évről-évre korszerűsítjük és ma már elmondhatjuk, hogy vállalkozásunk a legkorszerűbb hulladékgyűjtési és szállítási rendszereket alkalmazza.

Az építőiparban szerzett tapasztalataink és kapcsolataink révén a hulladékszállítás mellett ma már épületbontási munkálatokat, gépi földmunkákat is vállalunk. Célunk, hogy a megnövekedett tehergépjármű állományunkkal mindig a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani Partnerink részére. Építkezéseinken tudásunkkal illetve szakmai tapasztalatainkkal segítjük Megrendelőink munkáját. Megrendelőink számára többméretű konténerek tudunk biztosítani, melyek mozgatását a megrendeléstől számított 24 órán belül teljesítjük Ügyfeleink részére. Az elszállított hulladékokat a megfelelő engedéllyel rendelkező átvevőhöz vagy hulladék hasznosítóhoz szállítjuk el.

 

Legújabb szolgáltatásaink közé tartozik a Multiliftes, illetve Útkarbantartó önfelszedő gépjárművünk. Az ipari parkokban lévő nagy konténerek mozgatására alkalmas, melyeket Partnereinktől a célállomásig szállítunk. Gépjárművünk rendelkezik pótkocsis szerelvénnyel, mellyel Partnereink részére kedvezőbb díjszabás által tudjuk szállítani az edényeket. Megrendelőink Multiliftes szállításait az ország bármely pontjára tudjuk vállalni.

Önfelszedő gépjárművünk egy kombinált útkarbantartására alkalmas vizes porszívós eszköz, mellyel könnyedén és pormentesen lehet a szennyezett utakat, területeket megtisztítani. Útkarbantartó célgépünk ipari parkok illetve utak tisztításra egyaránt alkalmas.

Eszközállományunk minősége és mennyisége biztosítja a megbízható és kiegyensúlyozott szolgáltatás nyújtását ügyfeleink részére. Saját javító műhelyünk biztosítja az eszközök gyors és szakszerű karbantartását. Célgépeink közúton történő bármely meghibásodása esetén szerviz gépjárművünkkel illetve szakképzett kollégáinkkal azonnal megkezdjük a helyszínen rekedt járműveink mentését. Járműparkunkat és eszközeinket a folyamatosan bővülő igényekhez mérten növeljük, illetve megfelelő tartalék kapacitással rendelkezünk. Hulladéktároló edényink meghibásodása illetve sérülése esetén Partnereinknek 24 órán belül biztosítjuk az edény cseréjét.